Constanţa: Trei adolescenţi răniţi grav, după ce maşina lor a lovit un copac

Un adolescent de 16 ani a ajuns în comă la spital, iar alţi doi sunt răniţi, după ce maşina în care se aflau a lovit un copac, pe o şosea din judeţul Constanţa, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă. Vehiculul, luat de acasă fără ca părinţii să ştie, era condus de unul dintre adolescenţi.

94 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Trei adolescenţi răniţi grav, după ce maşina lor a lovit un copac

Constanţa: Trei adolescenţi răniţi grav, după ce maşina lor a lovit un copac

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul s-a petrecut în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe un drum comunal din afara localităţii Coslugea. La volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 17 ani, care era însoţit de alţi doi tineri, unul de 17 ani, iar celălalt de 16 ani.

Din cauza vitezei, într-o curbă la stânga, adolescentul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, băiatul de 16 ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost rănit foarte grav, fiind găsit în comă de echipajele Ambulanţei trimise în zonă, în timp ce prietenii săi au suferit mai multe traumatisme.

Cei trei tineri din maşină au fost stabilizaţi şi transportaţi la Urgenţa Spitalului Judeţean din Constanţa.

Poliţiştii mai spun că tânărul de 17 ani, aflat la volanul maşinii, nu avea permis de conducere şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că autoturismul, înmatriculat în Bulgaria, era al tatălui şoferului, iar primele indicii arată vă ar fi fost luat fără cunoştinţa părinţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici