Constanţa: Un preot şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se pregătea pentru slujbă

Un preot care urma să participe la slujba ce trebuia oficiată la Biserica Sfântul Mina din Constanţa şi-a pierdut cunoştinţa, cadrele medicale chemate să intervină încercând resuscitarea acestuia.

224 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un preot şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se pregătea pentru slujbă

Constanţa: Un preot şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se pregătea pentru slujbă (Imagine: Thomas Dan/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, când preotul se pregătea să oficieze Taina Sfântului Maslu.

Slujba era ţinută în faţa Bisericii Sfântul Mina, situată în Parcul Tăbăcărie din Constanţa, după ce lăcaşul a fost închis de o asociaţie privată.

Sursele citate au precizat că preotul s-a prăbuşit la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Un echipaj al Ambulanţei a ajuns la faţa locului, cadrele medicale încercând resuscitarea acestuia.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că preotul are în jur de 50 de ani şi nu era cunoscut ca având afecţiuni cardiace.

El va fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici