Controale în spitalele din Argeş, după ce oamenii s-au plâns că aşteaptă prea mult

Prefectul judeţului Argeş a dispus înfiinţarea unei comisii mixte de control care va verifica spitalele din Argeş. Mai mulţi argeşeni s-au plâns de timpii de aşteptare lungi la Urgenţă. Primele nereguli găsite joi.

385 afișări
Imaginea articolului Controale în spitalele din Argeş, după ce oamenii s-au plâns că aşteaptă prea mult

Controale în spitalele din Argeş, după ce oamenii s-au plâns că aşteaptă prea mult

„Am dispus, în această dimineaţă, înfiinţarea unei comisii mixte de control care va desfăşura acţiuni de verificare în spitalele din Argeş! Decizia a fost luată în urma multelor sesizări pe care le-am primit de la argeşeni nemulţumiţi de serviciile oferite de unităţile medicale publice. Din comisie fac parte reprezentanţii a şase instituţii! Le-am cerut tuturor obiectivitate şi toleranţă zero. Nimeni să nu se joace cu sănătatea oamenilor!”, a anunţat Radu Perianu, prefectul judeţului Argeş.

Verificările au început la Spitalul de Urgenţă Piteşti.

Aici, prefectul a discutat cu oamenii care aşteptau la Urgenţă. Unii dintre ei spuneau că sunt acolo de o oră şi jumătate, o femeie de 3 ore, iar alţii spuneau că au aşteptat altă dată şi 5 ore.

„În Ambulatoriul de Specialitate nu se respectă programările! Erau oameni care aşteptau mult după ora la care erau programaţi. Toate deficienţele care vor fi depistate de către organele de control vor fi transmise Consiliului Judeţean Argeş, instituţie care administrează unitatea medicală, pentru remediere”, adaugă prefectul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici