CONTROALE la intrările în Capitală: Sunt verificate tirurile cu mărfuri

Poliţiştii opresc, joi dimineaţă, tirurile cu mărfuri care intră în Capitală, pentru a depista eventuale cazuri de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare, fiind controlate documentele privind preţul, tipul şi cantitatea produselor transportate.

116 afișări
Imaginea articolului CONTROALE la intrările în Capitală: Sunt verificate tirurile cu mărfuri

CONTROALE la intrările în Capitală: Sunt verificate tirurile cu mărfuri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Filtrele au fost constituite în şase zone de acces în Bucureşti, respectiv pe A1, la kilometrul 36, pe A2, la kilometrul 20, pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, pe Şoseaua Bucureşti-Giurgiu şi Afumaţi, precum şi pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

La acţiune participă poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor central şi cele ale sectoarelor de poliţie, de la Direcţia Rutieră din Poliţia Română şi de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Acţiuni similare au avut loc şi în 28 iunie şi 12 iulie, în urma cărora au fost confiscate mărfuri alimentare, au fost date amenzi şi au fost întocmite dosare penale pentru evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici