Control inopinat la Spitalul Obregia pentru posibile acţiuni de corupţie în PNRR

Un control inopinat are loc vineri la Spitalul Obregia, acesta fiind realizat de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii. Controlul vizează posibile fapte de corupţie cu fonduri din PNRR.

1156 afișări
Imaginea articolului Control inopinat la Spitalul Obregia pentru posibile acţiuni de corupţie în PNRR

Control inopinat la Spitalul Obregia pentru posibile acţiuni de corupţie în PNRR

„Control inopinat la Spitalul Obregia realizat de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii cu privire la informaţiile din spaţiul public despre posibile acţiuni de corupţie în PNRR. Secretarul de Stat Alexandru Rogobete, coordonatorul PNRR pe Sănătate s-a deplasat pentru a discuta tehnic cu reprezentanţii spitalului despre neregulile sesizate în spaţiul public”, potrivit unui anunţ de presă al Ministerului.

La Spitalul „Prof. Dr. Alexandru Obregia” se va edifica un Centru de Psihiatrie Pediatrică, cu fonduri din PNRR, anunţa la începutul anului primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici