Control judiciar pentru gardienii care au bătut cu bestialitate doi adolescenţi, la Buziaş

  • Gardienii Centrului Educativ Buziaş acuzaţi că au bătut cu bestialitate doi adolescenţi au primit control judiciar.
  • Unul dintre adolescenţi a fost trântit de pământ şi bătut cu bestialitate, în timp ce unul dintre gardieni îl ţinea imobilizat.
372 afișări
Imaginea articolului Control judiciar pentru gardienii care au bătut cu bestialitate doi adolescenţi, la Buziaş

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş transmite că a preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj cauza având ca obiect exercitarea unor acte de violenţă fizică de către doi agenţi din cadrul Centrului Educativ Buziaş asupra a două persoane internate.

Cu ocazia cercetărilor ăcute vineri, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de G.S., agent şef principal în cadrul Centrului Educativ Buziaş, pentru purtare abuzivă, şi faţă de Ş.A-G., agent din cadrul Centrului Educativ Buziaş, pentru coautorat la purtare abuzivă.

„În fapt, în sarcina inculpatului G.S. s-a reţinut că în data de 24.07.2023, în jurul orelor 16, în incinta Centrului Educativ Buziaş, pe fondul unui conflict verbal între persoanele internate, inculpatul ar fi aruncat-o la pământ pe persoana vătămată C.S. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaş, apoi ar fi lovit-o cu mâna, cu tonfa din dotare şi cu genunchiul, în timp ce inculpatul Ş.A.-G., ar fi tinut-o imobilizată pe persoana vătămată C.S. în timpul agresiunii, provocându-i astfel leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, inculpatul G.S. s-a deplasat către persoana vătămată V.I. – persoană internată în Centrul Educativ Buziaş, pe care ar fi prins-o de gât şi ar fi lovit-o cu palma peste faţă, nefiindu-i provocate leziuni care să necesite zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Procurorul din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus sâmbătă luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de cei doi.

Imagini cu puternic impact emoţional

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici