Copil accidentat de o maşină de poliţie aflată în misiune

  • Un copil de 10 ani care a încercat să traverseze strada, sâmbătă, printr-un loc nepermis, a fost accidentat de o maşină de poliţie aflată în misiune.
  • Poliţiştii se deplasau la un scandal în familie, în urma unui apel 112.
  • Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la spital.
575 afișări
Imaginea articolului Copil accidentat de o maşină de poliţie aflată în misiune

„La data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 10.00, pe DN 24 D, în interiorul localităţii Bursucani, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor. O autospecială de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Rădeşti, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un poliţist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galaţi, ar fi surprins şi accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis şi fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeaşi direcţie de mers”, transmite IPJ Galaţi.

La faţa locului a ajuns şi elicopterul S.M.U.R.D. Galaţi, al cărui echipaj a preluat şi transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În autospeciala de poliţie se aflau doi poliţişti, ambii din cadrul Postului de Poliţie Rădeşti, care se deplasau către localitatea Smulţi pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112. La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliţie, rezultatul a fost negativ, iar în cauză poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici