Copil de 12 ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat şi a căzut de la aproape 7 metri

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost transportat în stare gravă la spital, joi, după ce s-a electrocutat pe un pod din oraşul Hunedora şi a căzut de la o înălţime de aproape şapte metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

445 afișări
Imaginea articolului Copil de 12 ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat şi a căzut de la aproape 7 metri

Copil de 12 ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat şi a căzut de la aproape 7 metri

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, joi dimineaţa, băiatul de 12 ani se îndrepta spre casă, iar în drum a traversat podul de peste râul Cerna, din oraşul Hunedoara, care face legătura cu halta de zgură.

"S-a aplecat peste pod şi şi-a pus piciorul pe cablul reţelei electrice de la calea ferată.
Acesta s-a electrocutat şi a căzut de la înălţimea de 6,5 metri, pe terasamentul căii ferate. Minorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Hunedoara pentru îngrijiri medicale",
transmite IPJ Hunedoara.

Băiatul se află în stare gravă, suferind mai multe traumatisme şi arsuri de gradul doi pe mâini şi picioare, motiv pentru care a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l transfera la Timişoara sau la Târgu Mureş.

"Elicopterul SMURD de la Timişoara era în misiune, motiv pentru care a fost trimis cel de la Târgu Mureş. Nu ştim exact dacă va fi transferat la Timişoara sau la Târgu Mureş", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, medicul Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici