Copil de 12 ani la spital, după ce a fost lovit de o ambulanţă

Un copil de 12 ani a ajuns sâmbătă la spitalul din Bistriţa după ce a fost lovit, la Năsăud, de o ambulanţă. Copilul era pe bicicletă şi a tăiat calea autospecialei.

366 afișări
Imaginea articolului Copil de 12 ani la spital, după ce a fost lovit de o ambulanţă

Copil de 12 ani la spital, după ce a fost lovit de o ambulanţă

O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud din oraşul Năsăud, care mergea la un caz având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a lovit un copil de 12 ani care se plimba pe bicicletă pe Drumul Naţional 17C şi a virat brusc în faţa ambulanţei.

„Pe DN17C, în oraşul Năsăud, un copil de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă, pe direcţia de mers Năsăud-Salva, a fost accidentat de o autospecială. Conform verificărilor efectuate la faţa locului, se pare că băiatul ar fi efectuat un viraj brusc spre stânga, moment în care a fost accidentat de o autospecială care circula pe aceeaşi direcţie. Aceasta se afla în misiune şi avea semnalele luminoase în funcţiune. Copilul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La prima vedere, copilul are răni uşoare, dar medicii au decis să fie transferat la spitalul de urgenţă din Bistriţa pentru investigaţii.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în accident a fost implicată o ambulanţă B2 care mergea la o misiune, iar copilul pe bicicletă a tăiat calea ambulanţei.

Taguri:
copil,
ambulanţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici