Copil de 12 ani, salvat dintre dărâmături în Turcia, la 260 de ore de la cutremur

Un băiat în vârstă de 12 ani a fost salvat dintre dărâmături în provincia Hatay din Turcia, joi seară, la 260 de ore sau 10 zile după ce două cutremure majore au lovit sudul ţării.

1065 afișări
Imaginea articolului Copil de 12 ani, salvat dintre dărâmături în Turcia, la 260 de ore de la cutremur

Într-o altă salvare miraculoasă, echipele de căutare şi salvare l-au găsit pe Osman Halebiye în viaţă sub dărâmături în districtul Ekinci, relatează Anadolu.

El a fost apoi dus la spital: 

Cel puţin 38.044 de persoane au fost ucise de cele două cutremure puternice care au zguduit sudul Turciei pe 6 februarie, a anunţat vineri dimineaţă agenţia pentru dezastre din ţară.

Cutremurele cu magnitudinea de 7,7 şi 7,6 au avut centrul în Kahramanmaras şi au lovit alte 10 provincii - Adana, Adiyaman, Diyarbakir, Hatay, Gaziantep, Malatya, Kilis, Osmaniye, Elazig şi Sanliurfa.

Peste 13 milioane de persoane au fost afectate de cutremurele devastatoare.

Mai multe ţări din regiune, printre care Siria şi Liban, au resimţit, de asemenea, cutremurele puternice care au lovit Türkiye în decurs de mai puţin de 10 ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici