Video Copil de 5 ani, dus la ambulanţă pe braţe, din cauza unui autoturism abandonat care bloca drumul / Opt persoane izolate din cauza gerului în Insula Mare a Brăilei, salvate de poliţiştii de frontieră

Un copil în vârstă de 5 ani, bolnav, a fost dus la ambulanţă pe braţe, miercuri, de membrii echipajului de salvare, care nu au putut înainta cu autospeciala din cauza unui autoturism abandonat, care bloca drumul de acces, transmite corespondentul MEDIAFAX.

221 afișări

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis, miercuri, că un echipaj SMURD a preluat un copil in vârsta de 5 ani, cu erupţie cutanată şi stare febrilă, din localitatea Feteşti, cartier Vlasca, şi l-a dus pe braţe până la ambulanţă.

„Din cauza unui autoturism abandonat (care bloca drumul de acces), membrii echipajului au înaintat pe jos spre locul indicat de părinţii micuţului, l-au preluat şi l-au transportat, în braţe, până la ambulanţă”, arată IGSU.

Opt persoane izolate din cauza gerului în Insula Mare a Brăilei, salvate de poliţiştii de frontieră

Opt persoane care au rămas izolate şi fără alimente în Insula Mică a Brăilei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile au fost salvate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, care au intervenit în zonă cu o ambarcaţiune rapidă.

Patru persoane care lucrau pe Insula Mare a Brăilei au sunat, miercuri, şi au solicitat sprijin după ce au rămas izolate şi fară alimente, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Doi poliţişti de frontieră din cadrul SPF Brăila s-au deplasat cu ambarcaţiunea rapidă de intervenţie proiect ONIX 26SD la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, în zona kilometrului 5, pe braţul Vâlciu, fluviul Dunărea, de unde au preluat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26-59 de ani, muncitori la societatea care are ca obiect de lucru exploatarea forestieră.

Câteva ore mai târziu, aceiaşi poliţişti de frontieră au preluat alţi patru angajaţi ai aceleiaşi societăţi comerciale, cu vârste cuprinse între 32 şi 66 de ani, de la un alt punct de lucru, din zona kilometrului 210, braţ Cremenea, fluviul Dunărea.

Toţi cei opt angajaţi au fost transportaţi în siguranţă la trecerea BAC de pe raza localităţii Gropeni, urmând sa fie conduşi la domiciliu.

De asemenea, pe timpul misiunilor pe Insula Mare a Brăilei, poliţiştii de frontieră au dus paznicilor celor două puncte de lucru, rămaşi în zonă, alimente şi bunuri necesare primite de la reprezentanţii societăţii angajatoare.

Sursa video: Politia de Frontieră Română

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici