Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenţie contracronometru

Un copil de 8 ani, aflat în pericol să se înece în râul Prut, a fost salvat de pompierii botoşăneni, după o intervenţie contracronometru. Salteaua pe care acesta se afla a fost luată de vânt şi purtată la aproximativ doi kilometri de mal.

183 afișări
Imaginea articolului Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenţie contracronometru

Copil de 8 ani, în pericol să se înece în Prut, salvat după o intervenţie contracronometru

„Un copil de 8 ani, aflat în pericol să se înece în râul Prut, a fost salvat de pompierii botoşăneni, după o intervenţie contracronometru. Salteaua pe care acesta se afla a fost luată de vânt şi purtată la aproximativ doi kilometri de mal. S-a întâmplat în urmă cu puţin timp, la Ştefăneşti. Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospecială de intervenţie, o barcă şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la caz. În mai puţin de cinci minute de la lansarea la apă a ambarcaţiunii, pompierii l-au adus pe copil, la mal”, transmite ISU Botoşani.

Potrivit sursei citate, băiatul era doar speriat şi a fost preluat de echipajul SAJ.

După ce l-au evaluat şi i-au acordat îngrijiri medicale, echipajul medical a decis că nu este nevoie să îl transporte la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici