Copilul de 3 ani dispărut din faţa casei, în Covasna. a fost găsit. Zeci de forţe de ordine şi voluntari au fost mobilizate pentru găsirea micuţului

  • Un copil de 3 ani dispărut luni seara din faţa casei, în judeţul Covasna, este căutat de zeci de forţe de ordine şi voluntari.
  • Poliţia precizează că nu există fotografii cu copilul.
2116 afișări
Imaginea articolului Copilul de 3 ani dispărut din faţa casei, în Covasna. a fost găsit. Zeci de forţe de ordine şi voluntari au fost mobilizate pentru găsirea micuţului

Un copil de 3 ani a dispărut din faţa casei, în Covasna. Zeci de forţe de ordine şi voluntari sunt mobilizate pentru găsirea micuţei

UPDATE 12:35 Micuţul a fost găsit, transmite IPJ Covasna.

Poliţiştii au fost sesizaţi luni seara că Vasile Bogdan Coşcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din faţa casei sale şi este de negăsit.

Pe parcursul nopţii, poliţişti, jandarmi, pompieri din judeţele Covasna şi Braşov, salvamontişti, cu sprijinul voluntarilor şi personalului silvic, l-au căutat pe copil în localitatea Hetea şi în pădure, fără să-l găsească.

Au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren şi câini de urmă.

Cei care deţin informaţii care pot duce la găsirea copilului sunt rugaţi să sune la 112.

Semnalmente: înălţime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr şaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.

Copilul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Poliţia precizează că nu există fotografii cu copilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici