Copilul cu Covid-19 din Iaşi care fugise s-a întors în centrul unde sunt 50 de bolnavi

  • Băiatul de 12 ani, infectat cu noul coronavirus, care a plecat dintr-un centru de plasament din Iaşi, s-a întors, anunţă, vineri dimineaţa, Poliţia din Iaşi. Titlu zf.ro [title_zf]:
  • Potrivit Poliţiei Iaşi, copilul dispăruse încă de miercuri
  • În centru sunt peste 50 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2
285 afișări
Imaginea articolului Copilul cu Covid-19 din Iaşi care fugise s-a întors în centrul unde sunt 50 de bolnavi

Copilul cu Covid-19 din Iaşi care fugise s-a întors în centrul unde sunt 50 de bolnavi

UPDATE 8.20 Băiatul de 12 ani, infectat cu noul coronavirus, care a plecat dintr-un centru de plasament din Iaşi, s-a întors, anunţă, vineri dimineaţa, Poliţia din Iaşi.

„Minorul a revenit în centru în urma cu puţin timp (vineri dimineaţa - n.red.). Se fac verificări pentru a stabili situaţia”, conform sursei citate.

Potrivit Poliţiei Iaşi, copilul a dispărut încă de miercuri.

Băiatul nu a plecat singur acum două seri, ci cu încă trei fete. Una dintre ele a venit de bunăvoie înapoi, iar celelalte au fost găsite de poliţişti.

Cei patru sunt dintr-un centru unde sunt peste 50 de cazuri de infectare şi sunt şi ei printre cei diagnosticaţi cu infecţia cu SARS-CoV-2.

În urmă cu o săptămână au fost mutaţi într-o altă clădire a DGASPC Iaşi, pentru a sta izolaţi şi de acolo au fugit.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici