Coreea de Sud trimite 2.000.000 teste pentru COVID-19 către România / Prima tranşă ajunge în ţară săptămâna viitoare

  • 20 de mii de kituri de testare pentru COVID-19, circa 2 milioane de teste individuale vor sosi în România
  • Autorităţile române au încheiat un contract cu o companie din această ţară
  • Testele urmează să fie aduse în ţara noastră
42573 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud trimite 2.000.000 teste pentru COVID-19 către România / Prima tranşă ajunge în ţară săptămâna viitoare

Coreea de Sud trimite 2.000.000 teste pentru COVID-19 către România

O companie din Coreea de Sud va trimite 20 de mii de kituri de testare pentru COVID-19, circa 2 milioane de teste individuale, către România, anunţă Agenţia de presă Yonhap, care citează Ministerul de Externe din această ţară.
 
Potrivit Yonhap, detaliile contractului, adică numele companiei private, dar şi suma cu care testele au fost cumpărate, nu a fost dezvăluită.
 
Coreea de Sud a început foarte devreme testările şi a reuşit să pună sub control răspândirea virusului COVID-19.
 
Ieri, şeful Unifarm, Adrian Ionel, a declarat pentru Mediafax, că în România urmează să sosească 200.000 teste PCR şi un milion de teste rapide.
 

Prima tranşă de teste va ajunge în România săptămâna viitoare

 
Săptămâna viitoare ajunge în România prima tranşă de 200.000 de teste, după ce Unifarm a încheiat contract cadru cu un producător din Coreea de Sud pentru achiziţia unui număr de 2.000.000 teste.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici