Coronavirus: Poliţiştii suceveni au dus mâncare animăluţelor unui bărbat aflat în carantină

Poliţiştii din Suceava au dus mâncare pentru 40 de papagali, porumbei şi un câine, la un sucevean în carantină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2577 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Poliţiştii suceveni au dus mâncare animăluţelor unui bărbat aflat în carantină

Coronavirus: Poliţiştii suceveni au dus mâncare animăluţelor unui bărbat aflat în carantină

În cursul acestei săptămâni, un sucevean a venit din Italia împreună cu animalele de care are grijă, un câine şi aproximativ 40 de papagali şi porumbei.

„În cursul acestei săptămâni, un sucevean a ales să vină în România din Italia. Traiul nu mai este nici acolo cum a fost. A venit cu căţel, cu purcel... aproape la propriu. A avut doar un căţel şi vreo 40 de papagali şi porumbei. El a venit cu o dubiţă Fiat şi cu animalele pe care le îngrijeşte şi le iubeşte.” - a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii suceveni, cu sprijinul Asociaţiei „Casa lui Patrocle” au dus, duminică, mâncare, medicamente şi produse de uz veterinar pentru animalele care se aflau într-un spaţiu de carantină, alături de proprietarul lor.

„Animalele sunt şi ele acum în siguranţă, iar stăpânul se poate bucura de compania lor. Azi am fost acolo, la locaţia de carantină pentru că aşa i-am promis omului şi asa e corect faţă de sufletele pe care le îngrijeşte. Cu sprijinul Asociaţiei «Casa lui Patrocle» şi cu voluntari, le-am dus saci de mâncare pentru animale, medicamente, produse de uz veterinar şi alte lucruri necesare acestor necuvântătoare.” - a mai spus Epureanu.

Potrivit acestuia, poliţiştii s-au echipat regulamentar, au purtat echipamente protecţie şi nu au intrat în contact direct cu persoana carantinată.

„Nu trăim cele mai bune zile dar sunt sigur că atunci când se va termina totul cu bine, vom ieşi cu toţii întăriţi după perioada asta, mai înţelegători şi mai buni. Suntem, fără să ne dăm seama, într-un război de o altă natură şi dimensiune, dar timpul faptelor bune nu este trecut niciodată. Ca să fie totul bine, trebuie să mai şi faci bine.” - a mai transmis Ionuţ Epureanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici