Coronavirusul i-a umplut de bani pe acţionarii Zoom. Şi tu puteai fi unul dintre ei.

  • Zoom a raportat venituri de 328 de milioane de dolari din februarie până în aprilie.
  • Aplicaţia are aproximativ 265.400 de clienţi care au mai mult de 10 angajaţi.
  • Zoom a devenit, de facto, principala modalitate de comunicare folosită de companii.
355 afișări
Imaginea articolului  Coronavirusul i-a umplut de bani pe acţionarii Zoom. Şi tu puteai fi unul dintre ei.

Coronavirusul i-a umplut de bani pe acţionarii Zoom. Şi tu puteai fi unul dintre ei.

Zoom a avut un trimestru de vis, aplicaţia devenind cel mai utilizat mod de comunicare în pandemie. Zoom a raportat venituri de 328 de milioane de dolari din februarie până în aprilie, adică o creştere de 169% şi mult peste estimarea de 200 de millioane făcută acum câteva luni.

În prezent, Zoom are aproximativ 265.400 de clienţi care au mai mult de 10 angajaţi, adică o creştere de 354%, dintre care peste 100.000 sunt şcoli gimnaziale.

Cu 300 de milioane de întâlniri, faţă de 10 milioane în decembrie anul trecut, Zoom a devenit, de facto, principala modalitate de comunicare folosită de companii, dar şi de cei care au vrut să ţină legătura cu familia şi prietenii în timpul izolării.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici