Cortegiul funerar al Reginei Ana va fi însoţit de 12 cai din cavaleria Jandarmeriei

Cortegiul funerar al Reginei Ana va fi însoţit de 12 cai din cavaleria Jandarmeriei Române, pe drumul de la Palatul Regal spre ieşirea din Capitală, au spus sâmbătă, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul Jandarmeriei.

1020 afișări
Imaginea articolului Cortegiul funerar al Reginei Ana va fi însoţit de 12 cai din cavaleria Jandarmeriei

Cortegiul funerar al Reginei Ana va fi însoţit de 12 cai din cavaleria Jandarmeriei

" Cortegiul funerar va fi însoţit de 12 cai din Detaşamentul de cavalerie al Jandarmeriei, detaşamentul fiind înfiinţat, prin decret regal, de Carol I.", au precizat sursele citate.

Cortegiul funerar al Reginei Ana va fi însoţi de cei 12 cai pe drumul de la Palatul Regal din Calea Victoriei până la ieşirea din Capitală.

Îîn Capitală au fost impuse restricţii de circulaţie, traficul rutier fiind oprit, până la ora 14.00, pe mai multe străzi din zona centrală, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

De la ora 08.00 şi până la ora 14.00 circulaţia este oprită pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Str. Ion Câmpineanu, dar şi pe alte străzi din zonă.

De la ora 11.30 traficul rutier va fi restricţionat pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem. I. Dobrescu – Bd. Gh. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Mareşal C-tin Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Calea Griviţei – Şos. Chitila – D.N. 7

Poliţiştii de la Rutieră au precizat că şoferii care au drum în zonă pot alege rute ocolitoare -Piaţa Victoriei– Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană - Piaţa Universităţii;Piaţa Victoriei – Calea Buzeşti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri au fost mobilizaţi ,de marţi şi până sâmbătă , pentru măsuri de ordine publică la funeraliile Reginei Ana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici