Corupţie în Vama Calafat: sunt percheziţii de amploare în judeţul Dolj

Ofiţeri de poliţie judiciară din mai multe judeţe fac, marţi, percheziţii în 26 de locaţii din judeţul Dolj, într-o cauză care vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie de care sunt bănuiţi mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră din Calafat.

1395 afișări
Imaginea articolului Corupţie în Vama Calafat: sunt percheziţii de amploare în judeţul Dolj

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt, Dâmboviţa, Sibiu, Caraş-Severin şi Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au făcut, marţi, percheziţii domiciliare în 26 de locaţii, aflate pe raza judeţului Dolj.

„Cauza penală vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi abuz în serviciu, presupus a fi săvârşite, în perioada 2022-2023, de către mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Calafat”, transmite DGA.

În acest caz, se beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici