Cosma: Nu au fost inundaţii ca astea din '71, când m-am măritat. Ponta: Nu toţi avem curaj să zicem asta

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a prezentat amploarea inundaţiilor din judeţ argumentând, la comandamentul de la Guvern, că el se află în zonă din 1971, de când "s-a măritat", premierul Ponta replicând, râzând, că nu toţi au "curajul" să spună asta.

722 afișări
Imaginea articolului Cosma: Nu au fost inundaţii ca astea din '71, când m-am măritat. Ponta: Nu toţi avem curaj să zicem asta

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma (Imagine: Lucian Rădulescu/Mediafax Foto)

"Este un fenomen care, eu vă spun, mă aflu din '71 în acest judeţ, de când m-am măritat aici, dar niciodată nu am văzut asemenea amploare a fenomenelor din zona colinară", a spus Mircea Cosma.

"Domnle preşedinte, am reţinut că v-aţi «măritat». N-avem toţi curajul să spunem chestia asta", i-a răspuns, râzând, premierul Ponta.

Termenul "a se mărita" este folosit, în anumite zone, şi în legătură cu un bărbat care se stabileşte în localitatea de naştere a soţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici