VIDEO  COSR şi Voltaj au lansat melodia „Din Toată Inima pentru Team Romania”, imnul tricolorilor la Paris

Eveniment de lansare astăzi, la Casa Olimpică din Bucureşti, a imnului oficial cu care România merge în această vară la Jocurile Olimpice de la Paris.

184 afișări
Imaginea articolului COSR şi Voltaj au lansat melodia „Din Toată Inima pentru Team Romania”, imnul tricolorilor la Paris

Imagine surprinsă la conferinţa de presă de astăzi / Sursa foto: Daniel Nanu

”Avem cu toţii doar un singur vis / Să ajungem cel mai sus, aşa cum ne-am promis” sunt cuvintele cu care începe melodia dedicată de trupa Voltaj sportivilor calificaţi la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 şi susţinută de Edenia, prin proiectul Romania for Gold.

Munca susţinută, determinarea, curajul de a lupta sunt valorile comune ale componenţilor Echipei Olimpice ”Team Romania” care vor concura sub culorile roşu, galben şi albastru la Jocurile Olimpice de la Paris. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, alături de partenerii săi, susţine 100% sportivii care ne vor reprezenta ţara şi îşi propune ca, inspirat de cuvintele motivaţionale ale melodiei proaspăt lansate de formaţia Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forţă, dorinţă de victorie.

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” păstrează vibe-ul fresh şi ritmat cu care trupa Voltaj şi-a obişnuit fanii, iar videoclipul are ca protagonişti chiar sportivi ai Team Romania. Lansarea piesei a avut loc vineri, 23 februarie, la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în prezenţa oficialilor şi sportivilor olimpici. Piesa este deja disponibilă pe canalul de YouTube al trupei Voltaj.

Voltaj va cânta live în premieră noua piesa şi va prezenta noul videoclip în primul sau concert din 2024, în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Café Bucureşti, având ca invitaţi speciali pe sportivii din Team Romania, dar şi oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mult decât o competiţie, este o stare de spirit, căci sportul uneşte şi educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului. Suntem încântaţi de dorinţa formaţiei Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoţionantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noştri, care au răspuns cu entuziasm acestei provocări. Acum, cu ajutorul Voltaj şi Romania for Gold, românii sunt îndemnaţi să fie aproape de echipa olimpică şi mai ales să-i susţină pe sportivii care ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toţipentru 1, #toţipentruTeamRomania.

 ”​Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar şi pentru susţinători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

“Efortul uriaş, pasiunea şi determinarea cu care aceşti sportivi se antrenează şi luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare entuziasm în acest proiect. Am fost încântaţi şi, totodată, onoraţi de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic, dar şi de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului. Suntem convinşi că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noştri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulţi români, în special pe tineri, să vină către sport şi, desigur, să susţină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formaţiei Voltaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici