COTAR, protest cu 100 de TIR-uri în faţa Guvernului. Ce probleme reclamă

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) va participa miercuri, 29 septembrie, la o acţiune de protest pentru a cere soluţionarea problemelor din Transporturi.

1395 afișări
Imaginea articolului COTAR, protest cu 100 de TIR-uri în faţa Guvernului. Ce probleme reclamă

În loc de 5.000 de persoane/autovehicule vor mai putea participa doar 100, conform noilor reguli impuse pentru Capitală. Protestul se va desfăşura între orele 9.00-15.00, cu 100 de capete tractor, în faţa sediului Guvernului. La protest vor participa transportatori din toate organizaţiile şi asociaţiile patronale: COTAR, UNTRR, APTE 2002, ARTRI ,FORT, APULUM, şi ATM BUCOVINA.

Principalele probleme pe care trebuie să le rezolve Guvernul şi Parlamentul României, pentru a salva Transporturile, sunt: eliminarea impozitării diurnelor retroactiv, pe ultimii 5 ani; despăgubirile care nu li s-au plătit miilor de şoferi care au ajuns în service-urile auto, în ultimul an, şi stoparea creşterii nejustificate a preţurilor pentru poliţele RCA.

Dacă aceste probleme nu se for rezlova, în cel mai scurt timp, acţiunile de protest vor fi organizate în toată ţara, respectând numărul maxim de participanţi. Se pot organiza proteste simultan, în sute de locuri din ţară, cu zeci de mii de maşini, arată un comunicat COTAR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici