CRĂCIUN 2015. Metroul circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute

Trenurile de metrou circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute pe toate cele patru magistrale, iar tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele RATB vor ajunge în staţii la intervale mai mari, conform programului unei zile de duminică.

295 afișări
Imaginea articolului CRĂCIUN 2015. Metroul circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute

CRĂCIUN 2015. Metroul circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În 25, 26 şi 27 decembrie, trenurile de metrou vor circula la interval de nouă minute pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), potrivit companiei Metrorex.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute.

Din 1 până în 3 ianuarie 2016, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

În funcţie de numărul călătorilor din în perioadele 22-24 şi 29-31 decembrie, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pe magistralele 1, 2 şi 3.

Şi tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti vor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conform programului unei zile de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici