Craiova: Doi studenţi străini s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane să îşi facă poze

Doi străini care studiază în Craiova s-au electrocutat marţi seara după ce s-au urcat pe vagoanele de marfă din triaj ca să îşi facă fotografii.

688 afișări
Imaginea articolului Craiova: Doi studenţi străini s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane să îşi facă poze

Craiova: Doi studenţi străini s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoane să îşi facă poze

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare au fost sesizaţi marţi seara prin apel la 112 cu privire la faptul că, în zona Triajului CF Craiova, doi tineri s-ar fi electrocutat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat unul de 26 de ani, cetăţean sirian, iar al doilea de 23 de ani, cetăţean francez, ambii posesori de permis de şedere, studenţi în Craiova.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns în zona triajului, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii, fiind electrocutaţi.

Tinerii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici