Craiova: Martori audiaţi de procurori în cazul tânărului ucis şi tranşat

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au audiat, luni, trei martori în cazul tânărului ucis şi apoi tranşat.

1 afișare

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procurorul Magda Bădescu, a declarat, luni, că, în cursul dimineţii au fost audiate două persoane.

“Au fost audiaţi doi martori şi mai este aşteptată o persoană. Procurorii aşteaptă acum rezultatele probelor recoltate şi actul medico-legal de la IML Caraş-Severin”, a precizat Magda Bădescu.

Potrivit unor surse judiciare, doi dintre cei trei martori confirmă că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie, l-au văzut pe agentul de pază din Penitenciarul Pelendava, Cosmin Gheorghe Lăzăroiu (28 ani), în municipiul Caransebeş.

Părinţii şi fratele lui Ion Leontin Bebu (30 ani), tânărul ucis, al cărui cadavru tranşat a fost descoperit sub două poduri din judeţul Caraş-Sverin, au fost prezenţi, luni, în faţa Parchetului.

Fratele victimei, Dorin Bebu, a spus că în timpul înmormântării, presupusul criminal, agentul de pază de la Penitenciarul Pelendava, Cosmin Gheorghe Lăzăroiu, a stat tot timpul alături de familia îndurerată.

În ziua înmormântării m-a strâns în braţe şi mi-a spus că nu-i vine să creadă că cineva l-a făcut bucăţi pe prietenul lui. A stat la noi în casă, a plâns la căpătâiul fratelui meu. Să sufere la fel cum a suferit Leo”, a spus Dorin Bebu.

Mama victimei, Felica Bebu, susţine că presupusul asasin a venit cu ochii în lacrimi şi i-a spus că regretă dispariţia fiului său. “Când băiatul meu era mort în casă, acest animal a venit la mine cu lacrimi în ochi şi mi-a spus că regretă dispariţia lui. Dacă ştiam că el mi-a ucis băiatul, atunci când m-a îmbrăţişat îi scoteam ochii cu cuţitul. Suntem disperaţi şi vă rugăm să ne ajutaţi să plătească pentru ce a făcut”, a spus Felica Bebu.

Ea mai spune că, în faţa procurorilor, a dat declaraţii legate de bijuteriile care aparţineau fiului său şi care au dispărut. “Am fost la Parchet să spunem ce aur avea băiatul meu, pentru că lanţul de la gât, şi ceasul poleit cu aur nu s-au mai găsit”, a mai spus Felica Bebu, mama lui Leontin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici