Craiova: Seminarii pentru implementarea principiului egalităţii de şanse în politicile companiilor

Primele două seminarii din cadrul proiectului "Şanse egale pentru cariere de succes", proiect cofinanţat din Fondul Social European, derulat de SIVECO România S.A în parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucureşti şi S.C. Mediafax S.A, vor avea loc în zilele de 1 şi 2 iunie 2011, la Craiova.

72 afișări
Imaginea articolului Craiova: Seminarii pentru implementarea principiului egalităţii de şanse în politicile companiilor

Craiova: Seminarii pentru implementarea principiului egalităţii de şanse în politicile companiilor (Imagine: Shutterstock)

Evenimentele reunesc atât femei - manageri de resurse umane, femei cu funcţii de decizie din întreprinderi, cât şi femei cu poveşti de succes aflate în funcţii de conducere în instituţii publice, consilii de administraţie, companii şi asociaţii patronale.

Participanţii vor dezbate modalităţile de implementare a principiului egalităţii de şanse în politicile companiilor şi intrumentele necesare.

Totodată, experţii din cadrul proiectului vor prezenta "Ghidul privind integrarea principiului egalităţii de şanse în politiciile companiei", precum şi portalul realizat pentru promovarea şi implementarea egalităţii de şanse în companiile din România.

În cadrul seminariilor vor fi abordate teme ca: dezvoltarea unei cariere de succes pentru femei, programe de lucru flexibile pentru femei, maternitatea şi drepturile asociate, prevenirea şi combaterea hărţuirii sexuale la locul de muncă sau măsuri care conduc la creşterea încrederii în sine a femeilor.

Evenimentele vor avea loc la Hotel Helin din Craiova, în zilele de 1 şi 2 iunie 2011, începând cu ora 12.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici