Crap şi somn de contrabandă. Captură record în Galaţi

Un bărbat a fost prins de către poliţiştii de frontieră gălăţeni când transporta 27 de kilograme de peşte fără documente legale.

395 afișări
Imaginea articolului Crap şi somn de contrabandă. Captură record în Galaţi

Hepta

Miercuri seară, poliţiştii de frontieră din Folteşti au identificat în Brăneşti un cetăţean român în vârstă de 34 de ani, care mergea dinspre frontieră cu o căruţă.

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 27 de kg de peşte proaspăt, din speciile crap şi somn, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar bărbatul este cercetat pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici