Creşte numărul şcolilor în scenariul roşu. În 300 de unităţi de învăţământ orele se fac doar online

  • Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a anunţat, joi, că în 300 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară se aplică scenariul roşu sau 3, cu participarea online a elevilor şi preşcolarilor la cursuri.
  • Cifra este cu 37 mai mare decât cea anunţată duminică, înainte de începerea anului şcolar.
2754 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul şcolilor în scenariul roşu. În 300 de unităţi de învăţământ orele se fac doar online

Creşte numărul şcolilor în scenariul roşu. În 300 de unităţi de învăţământ orele se fac doar online

Potrivit unui comunicat al MEC, transmis joi presei, 300 de unităţi de învăţământ sunt încadrate în scenariul 3, cu participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi şi lecţii online.

Luni, 14 septembrie, când au fost reluate cursurile, 263 de unităţi erau trecute în acest scenariu. „În conformitate cu deciziile luate de comitetele judeţene de situaţii de urgenţă, avem următoarea situaţie: 12.423 de unităţi de învăţământ în scenariu verde, 4.915 unităţi în cel galben şi 263 unităţi în scenariul roşu”, declara, duminică seara, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Conform comunicatului MEC, joi erau incluse în scenariul verde sau 1, cu participarea fizică a elevilor în clase, 12.981 de unităţi de învăţământ, iar alte 4.375 de unităţi erau încadrate în scenariul 2 sau galben.

Ministerul Educaţiei anunţă că, începând de joi, va comunica zilnic situaţia unităţilor de învăţământ din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici