Creşterea preţurilor loveşte şi spitalele. Manager „Marius Nasta”: Intrăm în incapacitate de plată în următoarele două luni

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a spus că institutul riscă să intre în incapacitate de plată în următoarele două luni, din cauza dublării facturilor.

756 afișări
Imaginea articolului Creşterea preţurilor loveşte şi spitalele. Manager „Marius Nasta”: Intrăm în incapacitate de plată în următoarele două luni

Creşterea preţurilor loveşte şi spitalele. Manager „Marius Nasta”: Intrăm în incapacitate de plată în următoarele două luni

„Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau aşa cum le văd eu de la Marius Nasta. Preţurile au crescut şi mai mult dacă vorbim de utilităţi şi spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat preţul”, a spus, duminică, la Digi 24, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Mahler a spus că deocamdată trebuie să accepte contractul, pentru că este cel mai mic tarif pe care l-a găsit pe piaţă.

„De două săptămâni a venit o adresă către Marius Nasta în care eram invitaţi să luăm act de faptul că preţul se duce aproape la dublu la Marius Nasta la energia electrică. (...) Plătim facturile la două luni. O să vă anunţ care este preţul facturii în momentul în care vine cu noul tarif”, a mai spus Mahler.

Întrebată dacă Institutul are resurse pentru asemenea scumpiri, Beatrice Mahler a răspuns: „Mă aştept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici