Video Crimă în comuna ilfoveană Jilava, din cauza unor presupuse relaţii extraconjugale

Un tânăr din comuna ilfoveană Jilava şi-a omorât unchiul, miercuri seara, cu mai multe lovituri de cuţit, după ce acesta l-a acuzat că ar avea relaţii extraconjugale cu soţia sa şi l-a atacat, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

17 afișări

Dispeceratul IPJ Ilfov a fost sesizat, miercuri seara, prin apelul de urgenţă 112 privind faptul că în comuna Jilava, pe strada Ana Ipătescu, are loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat patrula de intervenţii din cadrul Biroului de Poliţie Jilava care a constatat că, pe strada Ana Ipătescu la numarul 11, în curtea imobilului care aparţine lui Constantin S. era căzut un bărbat care avea mai multe răni produse prin înjunghiere.

Romeo S., zis ,,Sentiment,, , în vârstă de 18 ani, a declarat poliţiştilor că a avut o altercaţie cu persoana căzută la pământ, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. Echipajul de pe ambulanţă a constatat, în momentul sosirii, decesul persoanei respective, Ştefan V, de 43 ani.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bucureşti, medicul legist şi criminaliştii au stabilit că, în jurul orelor 20.00, Romeo era în curtea casei sale, când unchiul său, Ştefan, a venit înarmat cu un cuţit şi, acuzându-l că are relaţii cu soţia sa, l-a înjunghiat în braţul drept.

Romeo a ripostat folosind un cuţit care era pe o masă din curte şi l-a înjunghiat pe unchiul său în piept, apoi a luat cuţitul acestuia şi l-a lovit de mai multe ori în aceeaşi parte a corpului şi în cap. Din cauza rănilor, bărbatul a murit în scurt timp.

Tânărul va fi prezentat, joi, Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentr omor calificat.

În zona în care a avut loc omorul a fost instalat un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică format din jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici