CRIMĂ în judeţul Prahova: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat de 47 de ani, din Mărginenii de Jos, judeţul Prahova, este acuzat că şi-a omorât soţia, luni dimineaţa, înjunghiind-o de mai multe ori în zona gâtului, apoi a încercat să se sinucidă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1154 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ în judeţul Prahova: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a încercat să se sinucidă

CRIMĂ în judeţul Prahova: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi a încercat să se sinucidă

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că luni dimineaţă, în satul Mărginenii de Jos, comuna Filipeştii de Pădure, din cauza geloziei, un bărbat de 47 ani şi-a omorât soţia, înjunghiind-o de mai multe ori în zona gâtului, apoi s-a înjunghiat în abdomen, în încercarea de a se sinucide.

Vecinii au sunat la 112, iar poliţiştii şi medicii de la Ambulanţa Prahova l-au găsit pe bărbat în stare gravă, dar stabil.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia de 44 de ani, a fost găsită moartă, cu multe plăgi înjunghiate în zona gâtului, iar bărbatul avea o rană produsă prin înjunghiere, în abdomen.

“La sosirea echipajelor noastre, bărbatul era stabil hemodinamic, cu sângerare la nivelul plăgii abdominale”, a declarat Duţă.

Bărbatul a fost dus la spital, unde este internat sub pază.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, sun coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici