Crimă la Arad, de Crăciun: Un tânăr de 24 de ani, acuzat că a ucis un bărbat din gelozie

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv, marţi, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 47 de ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei tinere, în localitatea Pecica, din judeţul Arad, în Ajunul Crăciunului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2694 afișări
Imaginea articolului Crimă la Arad, de Crăciun: Un tânăr de 24 de ani, acuzat că a ucis un bărbat din gelozie

Crimă la Arad, de Crăciun: Un tânăr de 24 de ani, acuzat că a ucis un bărbat din gelozie

Potrivit unor surse juridiciare, crima a avut loc, luni seara, în Ajunul Crăciunului, în localitatea Pecica.

Din primele informaţii, trei bărbaţi, de 22, 24 şi 47 de ani au început să se certe pentru o fată de 18 ani, într-o casă din localitatea arădeană. În urma scandalului, tânărul de 24 de ani l-a omorât pe cel de 47 de ani.

Imediat, individul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Marţi, judecătorii arădeni au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici