CRIMĂ la beţie: Bărbat din judeţul Buzău, omorât în bătaie de doi prieteni de pahar

Un bărbat din Balta Albă, judeţul Buzău a fost găsit mort pe stradă, după ce ar fi fost bătut de doi prieteni cu care a băut. În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar cei bănuiţi de faptă au fost reţinuţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1105 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ la beţie: Bărbat din judeţul Buzău, omorât în bătaie de doi prieteni de pahar

CRIMĂ la beţie: Bărbat din judeţul Buzău, omorât în bătaie de doi prieteni de pahar

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat de 62 de ani din localitatea Balta Albă a fost găsit mort, pe stradă, în timpul nopţii de luni spre marţi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul a băut împreună cu alţi doi amici în casa unei rude.

După ce au plecat, între cei trei a izbucnit un scandal, iar victima ar fi fost lovită pumnii şi picioarele, pe stradă. După câteva ore, omul a fost găsit mort.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit conflictul.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor, cei doi agresori fiind reţinuţi, susţin sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici