Crimă teribilă: Un bărbat şi-a ucis prietenul de pahar cu lovituri de topor, după o ceartă. Cum a încercat să scape de probe

Un bărbat de 65 de ani din comuna Axente Sever din judeţul Sibiu a fost reţinut sub acuzaţia de omor, după ce şi-ar fi lovit un prieten de 68 de ani cu un topor în cap. Cei doi se aflau acasă la suspect, unde au băut împreună până când s-au certat.

686 afișări
Imaginea articolului Crimă teribilă: Un bărbat şi-a ucis prietenul de pahar cu lovituri de topor, după o ceartă. Cum a încercat să scape de probe

Crimă teribilă: Un bărbat şi-a ucis prietenul de pahar cu lovituri de topor, după o ceartă. Cum a încercat să scape de probe

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cei doi bărbaţi, de 65 şi 68 de ani, au băut acasă la unul dintre ei, în comuna Axente Sever.

După o ceartă, bărbatul de 65 de ani şi-a lovit prietenul de pahar de mai multe ori cu toporul în cap, în urma cărora acesta a murit.

Bărbatul a încercat apoi să îşi ascundă fapta. „Ulterior, inculpatul M.N. a târât victima din interiorul locuinţei până în curte şi a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, schimbându-se în haine curate şi ascunzându-le pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat”, se arată în comunicat.

A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă, care a găsit-o moartă în curtea bărbatului şi a anunţat poliţia.

Oamenii legii au găsit la faţa locului toporul folosit la agresiune, dar şi hainele pe care suspectul le ascunsese.

Bărbatul de 65 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Hepta

Taguri:
omor,
topor,
reţinut

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici