Cristian Borcea a fost externat din spital şi s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor de jucători, s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă, fiind externat din Spitalul Judeţean Constanţa, unde ajunsese la sfârşitul săptămânii trecute, fiind diagnosticat cu angină pectorală.

139 afișări
Imaginea articolului Cristian Borcea a fost externat din spital şi s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă

Cristian Borcea (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au stabilit, luni seară, că starea de sănătate a lui Cristian Borcea este bună, astfel că acesta a fost externat şi s-a întors la Penitenciarul Poarta Albă.

A fost sâmbătă la noi şi s-a reîntors duminică pentru analize şi investigaţii. S-au făcut nişte investigaţii, dar şi tratament în acelaşi timp. Coronarografia i-a ieşit bine, starea lui s-a îmbunătăţit, aseară s-a simţit bine şi s-a făcut externarea”, a declarat, marţi, directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram.

Cristian Borcea a fost dus, sâmbătă seară, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţşean Constanţa pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa. Borcea nu a rămas internat, fiind dus din nou în penitenciar.

Ulterior, în cursul zilei de duminică, Borcea a fost consultat de medicul Spitalului - Penitenciar Poarta Albă, care a decis că este necesară transportarea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite. El a fost internat în Secţia de Cardiologie a unităţii medicale.

Cristian Borcea a fost transferat, la sfârşitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat şi Gigi Becali, după ce Judecătoria Medgidia a decis că acesta poate executa pedeapsa în regim semideschis. Alături de Borcea a fost transferat şi Victor Becali.

Cât timp a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim închis, Borcea a fost transportat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în 18 aprilie. El a rămas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în 6 mai.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici