Cristian Ţopescu, internat pentru probleme de sănătate. Declaraţia purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu, care se află de marţi internat la Spitalul Elias din Capitală, are o evoluţie uşor favorabilă, urmând să fie supus mai multor investigaţii suplimentare, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Silvius Negoiţă.

3309 afișări
Imaginea articolului Cristian Ţopescu, internat pentru probleme de sănătate. Declaraţia purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias

Cristian Ţopescu, internat pentru probleme de sănătate. Fostul comentator sportiv va fi supus mai multor analize

"Domnul Ţopescu are o evoluţie uşor favorabilă şi va fi supus mai multor investigaţii suplimentare. Momentan va rămâne pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă cel puţin până mâine (joi - n.r.). Este conştient şi cooperant", a explicat dr. Silvius Negoiţă.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a precizat că fostul comentator sportiv a ajuns de urgenţă din cauza unui diabet dezechilibrat, netratat. Ţopescu suferă şi de alte afecţiuni cronice.

El a fost adus de urgenţă la spital, marţi, în jurul prânzului, unde a primit îngrijiri pe Unitatea de Primiri Urgenţe şi i s-au făcut mai multe investigaţii medicale.

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici