Cum arată Parcul Moghioroş din Drumul Taberei, redeschis parţial pentru public - GALERIE FOTO

Parcul Moghioroş, cel mai mare din sectorul 6 al Capitalei, închis pentru reamenajare din 2013, a fost redeschis partial pentru public, vineri.

12105 afișări
Imaginea articolului Cum arată Parcul Moghioroş din Drumul Taberei, redeschis parţial pentru public - GALERIE FOTO

Cum arată Parcul Moghioroş din Drumul Taberei, redeschis parţial pentru public (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

În parc a fost construită o pasarelă pietonală şi s-au refăcut aleile, a fost realizată o zonă de labirint şi urmează a fi construită o seră de plante exotice de 5.000 de metri pătraţi şi va fi instalat un sistem de supraveghere video.

GALERIE FOTO

Lucrările de modernizare au început în martie 2013 şi ar fi trebuit să dureze 18 luni, însă parcul nu este nici în prezent finalizat.

Proiectul, în valoare de peste 75 de milioane de lei, din care aproximativ 60 de milioane de lei sunt fonduri europene, prevede modernizarea spaţiilor verzi de peste 10 hectare, prin amenajarea de piste pentru biciclişti/role, a unor zone pentru concerte, pentru câinii de companie şi pentru fitness, a unui skatepark, alături de terenuri multisport, locuri de joacă pentru copii, mese de şah.

În ultimele luni, locuitorii din sectorul 6 al Bucureştiului au protestat de mai multe ori referitor la întârzierea redeschiderii parcului, dar şi legat de defrişările care au avut loc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici