Cum au fost PĂCĂLIŢI mai mulţi bucureşteni de două femei care au reuşit să fure 60.000 lei

Poliţiştii Secţiei 23 din Capitală au depistat două femei suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţă, prin împrietenire, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, prejudiciul fiind de 60.000 lei. Una dintre suspecte este arestată preventiv, cealaltă fiind sub control judiciar.

3100 afișări
Imaginea articolului Cum au fost PĂCĂLIŢI mai mulţi bucureşteni de două femei care au reuşit să fure 60.000 lei

Cum au fost PĂCĂLIŢI mai mulţi bucureşteni de două femei care au reuşit să fure 60.000 lei

"În ultima perioadă de timp, la nivelul Secţiei 23 Poliţie, au fost sesizate mai multe furturi din locuinţe, prin metoda ,,împrietenire’’, fapte comise de către două femei care se recomandau ca fiind reprezentante ale unor supermarket-uri sau alte instituţii, şi care, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, pătrundeau în locuinţele persoanelor vătămate, de unde sustrăgeau bani şi bijuterii", anunţă Poliţia Capitalei printr-un comunicat de presă.

Cele două femei, una în vârstă de 20 de ani, cealaltă având 27 de ani, au fost depistat de poliţişti vineri, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, fiind duse la secţia de poliţie.

"În urma controlului efectuat, asupra celor două femei au fost găsite mai multe produse cosmetice folosite drept premiu sau cadou pentru inducerea în eroare a victimelor, în sarcina acestora fiind reţinute şase infracţiuni de furt calificat, reclamate în intervalul 23.05.2016 – 01.03.2017. În fapt, cele două suspecte au pătruns în mai multe locuinţe şi, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, au profitat de neatenţia victimelor, sustrăgând din locuinţe bani, bijuterii şi ceasuri, prejudicial total fiind de peste 60.000 de lei", susţin poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 23 Poliţie, sub aspectul comiterii a şase infracţiuni de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu una dintre suspecte în stare de arest preventiv şi cu cealaltă sub măsura controlului judiciar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici