Video Cum au reacţionat părinţii la vestea că nu se reiau cursurile anul acesta

  • Elevii nu vor merge la şcoală până pe 12 iunie, potrivit anunţului de la Cotroceni
  • Părinţii sunt decişi să facă petiţii pentru că nu se descurcă cu cei mici acasă
  • Părinţii care rămân acasă cu copiii vor primi 75% din salariu, conform legii în vigoare
12029 afișări

Şcolile rămân goale până pe 12 iunie când se încheie anul. Elevii vor învăţa în continuare acasă, cu ajutorul internetului. Aşa sună anunţul preşedintelui, care i-a înfuriat unii dintre părinţi.   

”Noi, părinţii, să facem un efort de convingere, petiţii către Guvern, cu  grupe mici de copii care să meargă totuşi într-un spaţiu securizat cât timp părinţii sunt la muncă”, a declarat Corina Atanasiu de la Federaţia părinţilor şi aparţinătorilor legali din România.

Nici elevii n-au fost încântaţi de anunţul venit de la Cotroceni, mai ales că mulţi nu au acces la internet. 

“Şi cu elevii din mediile dezavantajate, care nu sunt în ani terminali şi nu au acces la dispozitive pentru a beneficia de orele online cum rămâne? Ştiam că acei elevi lipsesc de pe agenda Ministerului, dar acum aflăm că lipsesc şi de pe agenda prezidenţială.’’ , a precizat şi Antonia Pup, Consiliul Naţional al elevilor.

Conform legii în vigoare, părinţii nevoiţi să stea cu cei mici vor primi 75% din salariu, în perioada şcolilor închise. 

Autor: Cristina Corpaci


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: UNTOLD şi Electric Castle ar putea fi anulate. Câţi bani ar pierde Cluj-Napoca
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici