Cum impactează somnul randamentul fizic şi mental de zi cu zi? Ortopedicus răspunde aici! (P)

Vă vine să credeţi sau nu, somnul are un impact important în viaţa de zi cu zi. Fizic şi psihic avem nevoie de odihnă pentru a ne putea ocupa de copii sau de serviciul pe care îl avem. Dacă fizic corpul poate rezista un timp îndelungat, mentalul nostru tinde să cedeze şi să nu mai poate răspunde coerent sarcinilor ce necesită concentrare.

269 afișări
Imaginea articolului Cum impactează somnul randamentul fizic şi mental de zi cu zi? Ortopedicus răspunde aici! (P)

Cum impactează somnul randamentul fizic şi mental de zi cu zi? Ortopedicus răspunde aici! (P)

Cum somnul este în strânsă legătură cu salteaua folosită, atunci este indicat să ne orientăm spre achiziţia unei saltele pe care putem odihni aşa cum trebuie.

De la Ortopedicus se pot cumpăra saltele de pat diverse, în funcţie de preferinţele fiecărei persoane. Acest magazin online oferă o gamă largă de produse destinate unui somn bun, printre acestea numărându-se saltele ortopedice, saltele din latex, topper pentru saltea, perne, pilote şi chiar canapele tapiţate.

Dacă ai de gând să îţi modifica aspectul interior al sufrageriei sau poate al dormitorului poate ar trebui să vizitezi virtual magazinul şi să vezi ce poţi comanda de acolo. Preţurile sunt unele care reflectă calitatea, iar uneori ai parte şi de reduceri de preţ la diverse articole.

Somnul dulce energie aduce

Un somn odihnitor aduce organismului energia necesară pentru a face faţă cerinţelor zilnice. Este dovedit faptul că oamenii care dorm bine au adesea niveluri mai ridicate de energie şi sunt mai productivi. Se pune preţ pe un somn calitativ, de aici şi nevoia unei saltele potrivite. De precizat că un somn adecvat sprijină funcţiile cognitive, printre acestea se amintesc concentrarea, memoria şi abilităţile de rezolvare a problemelor. O noapte bună de somn contribuie la o minte mai alertă şi la îmbunătăţirea performanţelor cognitive.

Lipsa somnului suficient sau un somn deloc confortabil duce la o stare de iritabilitate, stres şi anxietate. Un somn odihnitor, unul calitativ vine la pachet cu o capacitate mai bună de a gestiona mai eficient stresul cotidian. Prezenţa unui somn adecvat joacă un rol esenţial în procesele de vindecare ale organismului. În lipsa lui, sistemul imunitar poate claca şi poate creşte riscul apariţiei unor anumite afecţiuni, cum ar fi bolile de inimă şi diabetul.

Reţeta unui somn odihnitor începe cu o saltea de calitate

Pentru început se alege un magazin de specialitate, care are o experienţă vastă în domeniul articolelor pentru pat, pe urmă alegi o saltea, de preferat una cu memorie, una moale şi sănătoasă pentru spate. Apoi se plasează o comandă cu salteaua ca atare şi poate încă ceva în plus. După fiecare preferinţă şi după necesitate. Trebuie de menţionat că şi acele saltele memory sunt preferate de către cei care pun preţ pe calitatea unui somn de calitate. La Ortopedicus se găsesc acestea.

Din pagina oficială ortopedicus.com se poate plasa comanda aferentă. De acolo cei interesaţi află că au parte de transport gratuit şi de o garanţie extinsă de 10 ani pentru toate produsele comandate. Se oferă şi consultanţă în alegerea saltelei potrivite pentru fiecare persoană sau cuplu.

Contact:

0800 471 020

specialist@ortopedicus.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici