Cum s-a văzut revolta din Washington prin ochii unui cetăţean american care trăieşte în România

  • Mii de oameni au intrat miercuri seară în Capitoliu, în Statele Unite
  • Patru persoane şi-au pierdut viaţa în protestul iniţiat de susţinătorii lui Trump
  • Alyssa trăieşte în România pentru un an şi s-a îngrozit de ce s-a întâmplat la ea acasă
1124 afișări
Imaginea articolului Cum s-a văzut revolta din Washington prin ochii unui cetăţean american care trăieşte în România

Alyssa Laydon Ioniţă, americancă stabilită în România: Cred că ţara este divizată în acest moment. Cred că acţiunile lui Trump au dus la acest moment. În loc să accepte că nu mai este preşedinte, el a încurajat oamenii să reacţioneze astfel. Nu vreau să mai văd aşa ceva vreodată.

Alyssa va petrece 2021 în ţara noastră, însă e îngrozită de ce s-a întâmplat miercuri la Washington. Mai mult, consideră că revolta susţinătorilor lui Trump a fost inutilă.

Alyssa Laydon Ioniţă, americancă stabilită în România: Sper la un viitor în care, dacă vrem să protestăm să o facem într-un mod care nu duce la lucruri distruse şi la rănirea altor persoane şi la moarte. Pentru că 4 persoane şi-au pierdut viaţa ieri iar mulţi au fost arestaţi. Şi pentru ce? Ce aţi realizat? Rezultatul final: Biden tot e preşedinte! Aşa că felicitări!

În final, Alyssa a vrut să transmită un mesaj atât către oamenii din ţara sa, cât şi din cea de adopţie, România.

Alyssa Laydon Ioniţă, americancă stabilită în România: Violenţa nu este niciodată răspunsul indiferent de sentimentele tale, nu te va duce nicăieri. Ceea ce învinge ura este iubirea. Toţi spun: "Hai să facem America din nou grozavă!". Însă ceea ce a făcut America grozavă a fost faptul că mulţi oameni, tot felul de oameni diferiţi au fost bine primiţi acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici