Cum şi-a răsplătit vinovăţia un băieţel care a spart un ghiveci. „Avem speranţă pentru un viitor mai bun”

Un băiat de 11 ani a lăsat un bilet cu scuze şi 5 euro pentru pagube după ce a spart un ghiveci cu o plantă. Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore. Pentru multe persoane, este un gest care „dă speranţă pentru un viitor mai bun”.

1215 afișări
Imaginea articolului Cum şi-a răsplătit vinovăţia un băieţel care a spart un ghiveci. „Avem speranţă pentru un viitor mai bun”

Conform La Repubblica, ştirea a fost lansată de Giovanni Grandi, profesor de filozofie la Padova: „Un vecin ne opreşte şi ne arată (fericit) acest bileţel, pe care l-a găsit lângă una dintre plantele sale. L-a lăsat fiul unor prieteni (11 ani), cu semnătură şi o bancnotă de 5 euro. Următorul meu curs de etică publică la Universitate nu poate începe decât de aici”.

„Bună ziua. Mă scuzaţi pentru că am rupt ghiveciul din greşeală, cu o minge de fotbal. Iată 5 euro pentru pagube”, a scris copilul pe bileţel.

Gestul copilului a devenit viral în scurt timp. A strâns mii de share-uri şi comentarii online, toate entuziasmate de lecţia de civilizaţie dată de cel mic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
viral,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici