Cum va fi VREMEA luni şi marţi, în ţară şi în Capitală

Luni, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, doar pe arii restrânse cu înnorări şi ploi de scurtă durată în regiunile vestice, nordice şi în zona montană, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

830 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA luni şi marţi, în ţară şi în Capitală

Cum va fi VREMEA luni şi marţi, în ţară şi în Capitală (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 şi 17 grade, mai coborâte în depresiuni spre 3 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

MARŢI

Vremea va deveni instabilă. Înnorările se vor accentua treptat şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, ziua în vestul, nord-vestul, centrul ţării şi la munte, iar seara şi noaptea pe arii din ce în ce mai extinse şi în restul teritoriului. Cantităţile de apă izolat vor fi însemnate. Local vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai ridicate pe litoral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici