CUM VA FI VREMEA: Ploi torenţiale, descărcări electrice şi izolat căderi de grindină în nordul, sudul şi centrul ţării, până vineri

Administraţia Naţională de Meteorologie a atenţionat că de miercuri până vineri la prânz, în nordul, sudul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte vor fi ploi torenţiale, însoţite de descărcări electrice şi izolat căderi de grindină. Potrivit textului informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de miercuri, ora 12.00 şi până vineri, ora 12.00, va continua să plouă temporar în toate regiunile ţării.

1274 afișări
Imaginea articolului CUM VA FI VREMEA: Ploi torenţiale, descărcări electrice şi izolat căderi de grindină în nordul, sudul şi centrul ţării, până vineri

CUM VA FI VREMEA: Ploi torenţiale, descărcări electrice şi izolat căderi de grindină în nordul, sudul şi centrul ţării, până vineri (Imagine: Shutterstock)

Având în vedere cantităţile însemnate de apă cumulate în jumătatea de vest a ţării şi în zona de munte, în intervalul menţionat va continua să plouă temporar în toate regiunile.

Din după-amiza zilei de miercuri până joi la prânz, ploile, însoţite şi de descărcări electrice şi izolat căderi de grindină, se vor semnala îndeosebi în nordul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte. Începând de joi după-amiaza şi până vineri la praâz, aria acestora va cuprinde din nou regiunile sudice şi vor continua în zona montană.

Aversele vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici