Cursa de Antalya, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni

Cursa companiei Jetran Air spre Antalya, care s-a întors din drum, vineri dimineaţă, la 30 de minute de la decolare după ce pilotul a observat o problemă de depresurizare, va pleca de pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni în jurul orei 13.00, cu o întârziere de aproximativ cinci ore.

84 afișări
Imaginea articolului Cursa de Antalya, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni

Cursa de Antalya, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni

Directorul general al companiei Jetran Air, Gheorghe Vâlceanu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că pilotul aeronavei cu destinaţia Antalya a observat, la jumătate de oră de la decolare, o problemă la depresurizarea aeronavei şi a fost nevoit să se întoarcă pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni.

Potrivit acestuia, celor 152 de pasageri ai cursei spre Antalya li s-a asigurat o masă rece, una caldă şi apă, fiind îmbarcaţi, în jurul orei 12.30, în aceeaşi aeronavă, care urmează să decoleze la ora 13.00.

Doi din cei 152 de pasageri au dorit să plece spre Antalya cu o cursă a companiei Tarom, care va decola înaintea orei 13.00, costurile de transport în cazul acestora fiind suportate de compania Jetran, a precizat Vâlceanu.

Cursa companiei Jetran Air spre Antalya a decolat, vineri dimineaţă, de pe Aeroportul Otopeni, la ora 9.25, cu o întârziere de o oră şi 25 de minute şi s-a întors din drum după 30 de minute, din cauza unor probleme tehnice, fără a solicita asistenţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

O altă cursă a companiei Jetran Air, cu destinaţia Bodrum (Turcia), având la bord aproximativ 60 de pasageri, a decolat, vineri dimineaţă, de pe Aeroportul Otopeni cu o întârziere de două ore şi 30 de minute. Reprezentanţii companiei aeriene susţin că transportul Bucureşti - Bodrum a fost întârziat din cauza neaprobării planului de zbor şi a dreptului de survol în Turcia.

Turiştii având ca destinaţie localitatea Bodrum au plecat spre Turcia cu o aeronavă a companei Dubrovnik Airline. Printre pasagerii cursei de Bodrum se află şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Laszlo Borbely.

În urmă cu o săptămână, o altă cursă Jetran Air de Antalya a plecat cu peste opt ore întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni. Reprezentanţii companiei susţineau atunci că a fost necesară schimbarea trenului de aterizare din faţă, deoarece era închiriat şi trebuia returnat.

Cei 137 de pasageri pentru cursa Otopeni/Antalya/Cluj/Antalya/Otopeni au fost preluaţi de o aeronavă închiriată de compania Jetran Air, care a decolat la ora 16.24, în loc de 8.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici