Cursele Blue Air spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri de câteva ore

Cursele Blue Air spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri de câteva ore, majoritatea din cauza unor probleme operaţionale şi doar una din motive tehnice, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

989 afișări
Imaginea articolului Cursele Blue Air spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri de câteva ore

Cursele Blue Air spre Madrid, Barcelona, Roma, Bruxelles şi Larnaca au întârzieri de câteva ore

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni a precizat că o singură cursă, respectiv cea spre Madrid, va pleca la ora 17.30, în loc de 13.30, întrucât a fost depistată o defecţiune la aeronavă şi s-a impus schimbarea acesteia.

Pentru celelalte curse ale căror întârzieri depăşesc trei ore, compania Blue Air a anunţat probleme operaţionale, a mai spus Iordache.

Astfel, cursa Blue Air spre Barcelona, programat la ora 14.25, ar urma să plece la 18.25, iar cea spre Bruxelles anunţată pentru ora 16.00 va pleca, cel mai probabil, la ora 19.00. De asemenea, zborul spre Larnaca, programat pentru ora 16.05, ar urma să plece la ora 22.00, iar cursa spre Roma, anunţată pentru ora 16.45, va pleca la ora 19.45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici