Cursuri suspendate trei zile, din cauza zăpezii, la un liceu din Maramureş; peste 500 de elevi afectaţi

Colegiul Economic „Pintea Viteazu” din oraşul Cavnic, judeţul Maramureş, va avea cursurile suspendate, de miercuri până vineri, din cauza zăpezilor, fiind afectaţi de această situaţie peste 500 de elevi, transmite coresponentul MEDIAFAX.

144 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate trei zile, din cauza zăpezii, la un liceu din Maramureş; peste 500 de elevi afectaţi

Cursuri suspendate 3 zile, din cauza zăpezii, la un liceu din Maramureş; peste 500 de elevi afectaţi

Purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că orele din cele trei zile vor fi recuperate de elevi în următoarea perioadă.

„S-a primit o solicitare din partea conducerii Colegiul Economic Pintea Viteazu Cavnic, care a fost aprobată, pentru suspendarea cursurilor trei zile în perioada 16 – 18 ianuarie, de miercuri până vineri, din cauza zăpezilor. Aici învaţă 550 de elevi, de la învăţământ preşcolar până la clasa a XII-a. Cursurile suspendate vor fi recuperate ulterior”, a spus Meşter.

Potrivit acesteia, marţi au fost suspendate cursurile din cauza condiţiilor meteorologice în trei unităţi de învăţământ din judeţ cu peste 100 de elevi.

„Nu s-au ţinut cursuri la o şcoală gimnazială din Boiu Mare, unde învaţă 69 de elevi, la Vima Mică, unde erau 6 elevi de ciclul primar, la o şcoală din Copalnic Mănăştur, cu 28 de elevi, dar de miercuri îşi vor relua activitatea în mod normal”, a mai spus Meşter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici