Video Cursurile încep după starea de urgenţă. Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul ar putea fi organizate în iulie

  • Reluarea cursurilor va fi posibilă după încetarea stării de urgenţă, a anunţat ministrul Educaţiei
  • Monica Anisie anunţă că probele scrise ar putea fi organizate în iulie
  • Proba scrisă la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat nu cuprinde materia din semestrul al doilea
512 afișări

Încă nu e clar când îţi vei trimite copiii înapoi la şcoală. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că evoluţia pandemiei şi a stării de urgenţă vor influenţa data începerii cursurilor. Probele scrise ale evaluării naţionale şi ale examenului de bacalaureat ar putea fi organizate în Iulie, dar nu vor cuprinde materia din semestrul al doilea. Au fost anulate simulările examnului naţional, dar şi olimpiadele şi concursurile şcolare.

Studenţii vor continua să participe la cursuri online, iar cei care au nevoie să lucreze direct cu profesorii vor fi nevoiţi să aştepte încheierea stării de urgenţă.

„Scenariul de lucru prevede reluarea cursurilor in invat preuniv si univ dupa incetarea starii de urgenta si asigurarea tuturor masurilor ca elevii studentii si cadrele sa fie in siguranta”, a declarat Anisie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici