Cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, la adâncimea de 143.1 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

1247 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade în Vrancea

Cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade în Vrancea

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Nehoiu(34km), Covasna(43km), Întorsura Buzăului(55km), Târgu Secuiesc(55km) şi Slănic-Moldova(57km).

De la începutul acestei luni, în judeţele Vrancea şi Buzău s-au mai produs cinci cutremure cu magnitudinea de peste 3 grade, cel mai puternic, de 3,9 grade, fiind înregistrat în 4 februarie în judeţul Buzău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici