Cutremur în România, produs dimineaţa aceasta la 9 km adâncime. Alte trei seisme au avut loc în cursul nopţii

  • Un cutremur de 2 grade a avut loc marţi în judeţul Hunedoara, a anunţat Institutul Naţional de CErcetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
  • În noaptea de luni spre marţi, alte trei cutremure au avut loc în zona Vrancea.
4049 afișări
Imaginea articolului Cutremur în România, produs dimineaţa aceasta la 9 km adâncime. Alte trei seisme au avut loc în cursul nopţii

Sursa FOTO: Profimedia

Cutremur în România - Al patrulea seism produs marţi în ţară

Potrivit INCDFP, cutremurul de 2 grade pe scara Richter a avut loc marţi, la ora 9.36, în judeţul Hunedoara.

Seismul s-a produs la adâncimea de 9 kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe Cluj-Napoca (98 km), Sibiu (103 km), Arad (120 km), Timişoara (131 km), Oradea (133 km).

Trei cutremure produse în cursul nopţii

În noaptea de luni spre marţi, alte trei cutremure au fost înregistrate în zona Vrancea: unul la ora 3.28 de 2,2 grade, unul la 0.51, de 3,3 grade, şi altul la ora 0.32 de 2 grade pe scara Richter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici